Stikstof - Banden Service Wezep

veilig betalen met iDeal
Banden Service Wezep

Waarom stikstof als vulling voor uw autobanden?

Zuurstof voor ons, stikstof voor onze banden
Wanneer wij ademen, ademen we meer dan alleen zuurstof in: we nemen ook water en stikstof mee naar binnen. Het meeste blazen wij vervolgens weer uit. Deze drie ingrediënten zijn van belang om ons in leven te houden, maar zijn ook van belang voor uw banden. Waar zuurstof en water goed voor onze lichamen zijn, is het voor banden beter om gevuld te worden met stikstof. Het is niet alleen goed voor de banden zelf wanneer ze met stikstof worden gevuld, het is ook goed voor u en uw portemonnee.

Banden die zijn gevuld met zuurstof, zijn ook gevuld met water, er is een perslucht gemaakt van een combinatie van water en zuurstof. Deze perslucht is slecht voor uw banden. Doordat deze lucht 'nat' is, gaat het vier keer zo snel door uw band naar buiten, daardoor hebben deze banden een lage spanning en verbruikt u meer brandstof en bovendien eerder gevaarlijk door onstabiele ligging.

Stikstof is een droge stof die langer in de band blijft en dat zorgt ervoor dat uw banden langer een stabiele wegligging hebben. Al die voordelen, en dat voor een lage prijs. Voor maar €10,-( incl. BTW) zijn uw vier banden met stikstof gevuld.

De voordelen van stikstof in uw banden:
•Uw auto verbruikt minder brandstof, dat zorgt weer voor een afname van CO2-uitstoot, dus goed voor uw portemonnee en het milieu.
•Uw auto is veiliger, doordat het gedurende langere tijd een stabiele ligging heeft.
•Uw band en velg gaan langer mee, dus goed voor uw portemonnee
•Om van deze voordelen te kunnen profiteren, kunt u bij ons uw banden met stikstof laten vullen.