Algemene voorwaarden - Banden Service Wezep

veilig betalen met iDeal
Banden Service Wezep

Algemene voorwaarden

Garantie

Op al onze velgen geven wij 1 jaar garantie op fabrieksfouten. Deze garantie dekt geen corrosie ten gevolgen van chemicaliën, verwaarlozing, klimatologische condities of schade ten gevolge van transport. De garantie vervalt indien velgen worden beschadigd door ondeskundige montage, krom gereden , ongeval, belasting van het laadvermogen en/of montageschade.

Geen garantie:

  • - Gepolijste velgen, randen en/of gepolijste onderdelen zoals naafdeksels, centermoeren en rivets
  • - Bij gebruik van velgen reiniger of andere onjuiste reinigings middelen komt de garantie op de lak of chrome te vervallen
  • - Bij gebruik van chrome velgen in de winter, vervalt de garantie, i.v.m. strooizout
  • - Velgen die verkocht zijn in de opruiming. Velgen zijn niet meer leverbaar bij leverancier en worden tegen inkoop of onder de inkoop verkocht of de velgen zijn in de opruiming bij de leverancier om dezelfde reden.

Aanbevelingen / Tips: De beste manier om uw velgen schoon te houden, is ze regelmatig te wassen met zuurvrije autoshampoo. Het is ook afgeraden om de velgen in de wasstraat te wassen, i.v.m. kans op kleine beschadigingen en daar wordt veelal gewerkt met uitermate agressieve middelen, die uw velgen ook kunnen beschadigen. Het moeilijkste te verwijderen vuil, is ingebrande remstof en strooizout. Daarom is het goed om bij het waxen of polijsten van de wagen, uw velgen niet te vergeten. Indien er een beschadiging is, als gevolg van steenslag, stoeprand of elke andere denkbare oorzaak, dient u onmiddelijk bij te werken. Zo worden beschadigingen niet groter.

Gebruik tijdens winterperiode: Wij adviseren u tijdens de winterperiode, uw velgen te demonteren en ze schoon en droog op te slaan. Het tijdens de winter overvloedig gestrooid zout, is de grootste vijand van uw kostbare velgen. Indien u toch blijft rijden tijdens deze periode, dient u uw velgen extra te beschermen. Dit kan door het aanbrengen van een laagje siliconenspray of the nevelen met zuurvrije vaseline. Dit dient op zeer regelmatige basis uit gevoerd te worden.

Extreme maten vereisen soms aanpasingen aan de auto .